Sponsoring

DSVP biedt veel mogelijkheden voor bedrijven om sponsor te worden. Zij kunnen bijvoorbeeld teams van kleding en andere materialen voorzien, reclameborden plaatsen langs de velden, advertenties op de website plaatsen enzovoorts. DSVP heeft ook een businessclub, waar bedrijven in een informele sfeer kennis met elkaar maken, een goede start van zaken met elkaar doen! De Club van Honderd draagt bij aan tal van extra sociale activiteiten binnen DSVP.

Belangstelling? Meer weten over mogelijkheden? Nadenken over kansen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie en vul het formulier hiernaast in. Of neem contact op met één van de leden van onze sponsorcommissie:

Jan van der Meide06 3022 3521
Rob Brandenburg06 5105 0063
John Zeelenberg06 4143 6075


DSVP is de Pijnackerse voetbalclub waar zaalvoetballers, jeugd en senioren door vrouwen en mannen plaatsvindt.

Echter DSVP kan niet zonder sponsors. DSVP is afhankelijk van sponsors omdat het onmogelijk is om alle faciliteiten up-to date te krijgen en te houden alleen op basis van contributie en kantine verkoop. DSVP kan onder andere naamsbekendheid bieden die het bedrijf zoekt.

De samenwerking zal een partnership inhouden wat inhoudt dat op maat samengewerkt kan worden naar de juiste gewenste invulling van de naamsbekendheid. De commerciele commissie kan in overleg bespreken hoe de samenwerking een nog diepere samenwerking kan bewerkstelligen.

Sponsor worden
Bezig met versturen
adminSponsoring