Schoolvoetbal

2017

Het is ondertussen niet meer weg te denken uit de jaarkalender van de basisscholen in Pijnacker-Noordorp, het jaarlijkse voetbaltoernooi. Het is een leuke en sportieve manier om kennis te maken met het voetbalspel. Ook dit jaar wordt er op de velden van DSVP en Oliveo weer gestreden om de winst.schoolvoetbal1

Door het grote enthousiasme van de aanwezige vrijwilligers en het fanatisme bij de jongens en meisjes zijn het altijd gezellige middagen bij DSVP en Oliveo. De voorbereidingen voor het komende schoolvoetbaltoernooi zijn in volle gang. Zodra de data, schema’s en overige gegevens definitief zijn zal het hier worden gepubliceerd.

Nog even geduld a.u.b. Onderstaande tekst wordt nog aangepast.

Om ervoor te zorgen dat ook de meisjes die niet op voetbal zitten toch goed ‘uit de voeten kunnen’ organiseert DSVP voor de meisjes zelfs enkele trainingen waarin ze hun basistechniek kunnen verbeteren. Deze zullen zijn op woensdag 22- en 29 maart 2017. De trainingen voor de groepen 5 en 6 zijn van 15:00- 16.00 uur en de trainingen voor de groepen 7 en 8 zijn van 16.15 tot 17.30 uur.

Hier kunt u de poster nogmaals downloaden om op te hangen of uit te delen, Poster trainingen schoolvoetbal_2017. Door de grote meisjes- en vrouwenafdeling bij DSVP zijn we goed thuis in het meisjesvoetbal en kunnen ze de meisjes veel bijbrengen. Een impressie hiervan is te vinden op de facebookpagina van de DSVP vrouwen en meiden afdeling. De meisjes spelen dit jaar hun toernooi bij Oliveo.

Naast het winnen van de wisselbeker mogen de beste teams uit Pijnacker door naar de regiofinales die op ????? gespeeld worden.

Dit jaar spelen de jongens bij DSVP en de meisjes bij Oliveo
op de volgende dagen:
05 april 2017: Jongens groep 7
12 april 2017: Jongens groep 8
12 april 2017: Meisjes groep 7 en 8
19 april 2017: Jongens en Meisjes groep 5 en 6

Er zal geen aparte finaledag gehouden worden. De finales worden op de vastgestelde toernooidag gespeeld.

De winnaars worden bij de KNVB aangemeld die de scholen zullen  uitnodigen voor de regiofinales. Later meer informatie hierover.

Om het toernooi zo sportief mogelijk te laten verlopen hebben we dit jaar wat aanpassingen gedaan aan de aanmeldprocedure.
Houdt u er rekening mee dat u zonder de onderstaande informatie geen team kunt aanmelden.
– Voor- + achternaam speelster
– Geboortedatum speelster
– Gegevens van de leider/leidster

Veder willen we u vragen het toernooireglement goed door te lezen.
Toernooireglement 2017

Hieronder vindt u de voorlopige speel schema’s voor het schoolvoetbaltoernooi van de jongens + de finales (let op kan dus nog wijzigen)
schema’s schoolvoetbal + finales

Wij willen de deelneemsters vragen om om ???? uur aanwezig te zijn. De eerste wedstrijden zullen om 14:00 uur beginnen. Voordat de eerste wedstrijd gespeeld wordt, zal er rond 13:30 uur een korte uitleg zijn voor de leiders van de teams.

Hieronder vindt u een aantal foto’s van de schoolvoetbaltrainingen:
Foto’s schoolvoetbaltraining 2016

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dsvpschoolvoetbal@gmail.com

Wij hopen jullie allemaal te zien op de velden van DSVP.
Namens de organisatie van het Schoolvoetbaltoernooi
Debby Henskes,
Berend Hofman,
Dick Grootenboer

Jan Willem BloemenSchoolvoetbal