Vrijwilligers (stimulerings) avond

Vrijwilligers (stimulerings) avond

op 26-01

Jaarlijks organiseert het hoofdbestuur een stimuleringsavond als bedankje aan de talrijke vrijwilligers van DSVP.

In december ontvingen deze vrijwilligers, welke hopelijk allemaal bij het bestuur bekend zijn, een klein presentje plus een uitnodiging voor de Stimuleringsavond.
Zaterdagavond 25 januari was het zover, voorzitter Peter de Jong opende de avond met een bedankje aan alle vrijwilligers die het DSVP mogelijk maken om de vereniging te zijn die DSVP is. Ook bedankte hij de partners van de vrijwilligers dat zij hun partner in staat stelden om DSVP te ondersteunen.

De avond was weer een succes. Een kleine honderd aanwezigen, ondanks het slechte weer, deden allemaal actief mee.  De loopquiz van Leen den Hoedt zorgde voor beweging in de kantine, de muziekquiz van Jan ter Burg zorgde voor meezingende vrijwilligers en de Bingo van Ank en Dick Grootenboer gaf inzicht in hun fietsvakantie vorige zomer van meer dan 3.000 kilometer. Er werd door een aantal ook lekker geklaverjast. Na deze spelletjes werd er nog tot in de late uurtjes gedanst of onder het genot van een drankje verder gekletst. 

Onze dank gaat verder uit naar Daan van Stratum en Hozan Hussaini die de bar hebben bezet en natuurlijk John van de Ende die weer voor iedereen klaar stond. 

Het bestuur 

Klik op HIER voor het volledige fotoalbum.

 

Geplaatst door Leen den Hoedt

Deel dit bericht:
adminVrijwilligers (stimulerings) avond