PLUS actie afgetrapt!

PLUS actie afgetrapt!

door Leo Post op 12-03

Afgelopen vrijdagavond heeft Sabine Zondag haar nieuwe actie afgetrapt. 10 spelers/speelsters van DSVP waren hierbij aanwezig. Vanaf maandag 12 maart liggen de gegevens in de bakjes van de teams in de oude ontvangstkamer. Via de leider of trainer kan iedereen die op de foto is gezet zijn/haar unieke folder krijgen en zijn/haar persoonlijke eigen persoonlijke

Afgelopen vrijdagavond heeft Sabine Zondag haar nieuwe actie afgetrapt. 10 spelers/speelsters van DSVP waren hierbij aanwezig.
Vanaf maandag 12 maart liggen de gegevens in de bakjes van de teams in de oude ontvangstkamer. Via de leider of trainer kan iedereen die op de foto is gezet zijn/haar unieke folder krijgen en zijn/haar persoonlijke eigen persoonlijke FANshop activeren. Vraag daarna je ouders, familie en/of buren om zoveel mogelijk boodschappen bij PLUS Sabine Zondag te doen en voor jou de spaarpunten mee te nemen.
Ben je niet gefotografeerd? Neem dan contact met Peter de Jong op (pdejong@skpnet.nl).
Oproep aan iedereen die boodschappen bij PLUS doet en geen gebruik van de zegels maakt. Doe deze in de doos die op de ClubFund Actie tafel staat. Je doet de jeugd die zegels missen een groot plezier.
Klik HIER voor het bijgewerkte fotoalbum.
Deel dit bericht:
Leo PostPLUS actie afgetrapt!