Van Nispen – DSVP, 4-0

Van Nispen – DSVP, 4-0

door Richard de Niet op 03-12

Van Nispen flink maatje te groot voor DSVP,

De lange reis naar De Zilk, de thuishaven van DSVP’s tegenstander, heeft DSVP een fikse tik op de neus opgeleverd (4-0).
Verdedigend kwam het voortdurend een paar benen te kort en de “het middenveld” was veelal in handen (de voeten) van de mannen van Van Nispen, waardoor DSVP aanvallend tot weinig grootse daden kon komen.
Ivo van der Lugt van Van Nispen zorgde in de 6e minuut voor de gewenste flitsende start en gaf DSVP keeper Tom Benárd bijna het nakijken.

Nog vol goede moed…

Gele kaart voor Visser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dat moment had DSVP’s linkerspits Thomas Visser al een gele kaart op zak, omdat hij wat lacherig op een beslissing van scheidsrechter Van der Helm -over een simpele inworp- reageerde.

Kortom: de ouverture beloofde weinig goeds voor het verdere verloop van deze wedstrijd voor DSVP. Zéker niet omdat Van Nispen enkele minuten later, via Jan Joost Cornelissen, op een 1-0 voorsprong kwam.
De doelpuntenhonger van de heren van Van Nispen was groot.

één DSVP aanvaller en zes Van Nispen verdedigers

Weg is weg…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Kansje voor DSVP, maar geen treffer

Bij een voorzet van Germa Segaar was DSVP andermaal de sigaar: Lars Hoogerhuis bediende Jan Joost Cornelissen wat de stand –na tien minuten- op 2-0 bracht. DSVP spartelde wel wat tegen, maar tussen neus en lippen door bracht Ivo van der Vlugt de stand op 3-0. Nog voor de thee –Van Nispen was heer en meester- bepaalde Jan Joost Cornelissen de ruststand op 4-0.

Zo nu en dan kwam DSVP ook tot aanvallen, in dit geval via Remco Pruijsers.

Die bal is voor keeper Sven van Hensbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de tweede helft geloofde Van Nispen het wel. Het controleerde de wedstrijd. Een enkele maal verscheen DSVP nog wel voor het doel van keeper Sven van Hensbergen maar daar bleef het bij.

De rust- en eindstand.

Kortom: een slechte beurt van DSVP, dat aanstaande zaterdag, op eigen veld tegen koploper (!) Soccer Boys, heel wat beter voor de dag zal moeten komen.

Verslag en Foto’s: Jan Wenteler

Deel dit bericht:
Richard de NietVan Nispen – DSVP, 4-0