DSVP-Kagia, 1-1

DSVP-Kagia, 1-1

door Richard de Niet op 22-11

DSVP en Kagia houden elkaar in evenwicht,

de wedstrijdbal gesponsord door De Hoog Orchids

 

Voor deze wedstrijd hadden beide ploegen tien punten.
Tijdens de wedstrijd  zag je dat er bijna geen verschil te constateren was. Kagia was de iets betere voetballende  ploeg, maar DSVP gaf weinig weg.
De 0-1 kwam dan ook onverwachts. Een voorzet vanaf rechts werd door Gerben van Rossum met de hand geraakt en scheidsrechter van der Helm kon niets anders doen dan naar de stip te wijzen. Rens Lamboo benutte deze in de dertiende minuut.

Matthijs van Horssen zorgt met een kopbal voor opruiming.

Keeper Luuk van Pardon (Kagia) grijpt in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen twee minuten lag de bal in het andere doel. Dit doelpunt werd afgekeurd doordat Joey van Wijk de Kagia keeper Paridon binnen zijn vijf meter hinderde. Dezelfde speler plaatste een bal voorlangs vanaf de achterlijn.

Een sprintduel

Eduard Jones komt nét niet tot scoren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook het doelpunt van DSVP kwam uit de lucht vallen. Rowdi Nobbe (speler van de wedstrijd) passeerde vanaf rechts een paar spelers en schoof de bal bij de eerste paal onder keeper Paridon door.
Waardoor de ruststand werd bepaald op 1-1.

Remco Pruijsers wil buitenom

De Kagia-doelman is ook deze situatie meester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste half uur in de tweede helft ging gelijk op. Waarin als hoogtepunt nog het vermelden waard was, de vrije trap van Lars Nomden die rakelings over ging. Het laatste kwartier waren de meeste kansen voor Kagia maar keeper Tom Bénard bleef met een paar goede reddingen de situatie meester.

Scheidsrechter mevr. L. van der Helm

Zo kwam er een eind aan een wedstrijd die voor het eerst bij mannen 1 door een vrouwelijke scheidsrechter werd geleid, namelijk Lizzy van der Helm uit Biddinghuizen, ze floot een foutloze wedstrijd en hield zelfs de kaarten op zak.

DSVP blijft door dit resultaat op de achtste staan. Volgende week wacht de uitwedstrijd in De Zilk tegen van Nispen, dat Zwammerdam met 6-1 aan de kant zette.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bénard, Gerben van Rossum, Matthijs van Horssen, Lars Nomden,  Bas van der Meide, Joey van Wijk, Eduard Jones, (Thomas Visser), Nick Jense, Arjan Hoogendijk, Remco Pruysers en Rowdi Nobbe.

Verslag: Henk Brink
Foto’s: jan Wenteler

Deel dit bericht:
Richard de NietDSVP-Kagia, 1-1