DSVP – Ariston’80, 3-3

DSVP – Ariston’80, 3-3

door Richard de Niet op 10-09

DSVP en Ariston’80 houden elkaar in aantrekkelijke wedstrijd in evenwicht.

 

De Ariston Keeper pakt overtuigend de bal

Nick zoekt de kans om te scoren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de eerste 20 minuten ging de wedstrijd gelijk op. DSVP loste, als het kon, de situaties voetballend op.
terwijl Ariston’80 iets meer de lange bal hanteerde. Tot echte kansen leidde dit niet. In de 22 minuut ontstond de enige goede aanval van DSVP van de eerste helft. Van uit de achterhoede werd de bal op de vleugel gespeeld waar Nick Jense de bal direct op Arjan Hoogendijk speelde, deze kapte zijn man in de zestien meter uit en speelde naar Hozan Hussaini die de 1-0 aan tekende.

 

Hozan bekijkt de mogelijkheden

Nick zoekt een gat in de verdediging

 

In de 30e minuut kreeg Ariston’80 een corner. Deze belandde binnen de vijf meter, doch keeper Bénard blijft op de doellijn staan en Matthijs van Horssen die danig in het nauw wordt gedreven kopt in eigen doel 1-1.
Even is DSVP de kluts kwijt want nog geen drie minuten later is het 1-2. Keeper Bénard komt zijn doel uit en in plaats van de bal te spelen haalt hij door een duwt de spits van Ariston’80 onderuit.
Dit buitenkansje laat Michel Tamarzians niet aan zich voorbij gaan en benut de strafschop 1-2. Wat tevens de ruststand is.

Gelijk van af de aftrap bij de hervatting stelde DSVP orde op zaken. Een diepte bal van Gerben van Rossum bereikt Nick Jense en deze geeft de keeper in de uiterste hoek het nakijken. 2-2.

Nog geen twee minuten later staat iedereen van DSVP op de banken, want wat eigenlijk als voorzet bedoeld was, komt de bal op de linkervleugel van de voet van Thomas Visser bij de tweede paal in het doel, en tikt deze in het doel. 3-2.

wederom een kopkans

De druk blijft hoog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierna kreeg DSVP nog wat kansen via Hozan Hussaini en invaller Remco Pruysers, maar doelpunten leverde dit niet op. Vijf minuten voor tijd kwam dan toch nog de gelijkmaker. Tom Jansen profiteerde van wat slordigheden in de verdediging van DSVP en kon door de benen van verdediger Lars Nomden de 3-3 maken. Wat tevens de einduitslag was.

de 3-3

de 3-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beide ploegen hebben nu 4 punten, alleen DSVP heeft een beter doelsaldo van plus 4 tegen Ariston’80 plus 3.
Volgende week moet DSVP naar TAC’90 dat 0 punten heeft en zowel van Ariston’80  als HWD (3 punten) heeft verloren.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bénard, Gerben van Rossum, Matthijs van Horssen, Lars Nomden, Arjan Hoogendijk, Bas van der Meide, Rowdy Nobbe, Rick Groen, Nick Jense, Hozan Hussaini en Thomas Visser (Remco Pruysers.

 

Verslag: Henk Brink
Foto’s: Jan Wenteler

Deel dit bericht:
Richard de NietDSVP – Ariston’80, 3-3