Collecteren voor Jantje Beton

Collecteren voor Jantje Beton

door Dick Grootenboer op 11-02

Eén op de vijf kinderen speelt niet of slechts één keer per week vrij buiten. En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen. Daarom organiseert Jantje Beton van 5 t/m 10 maart 2018 een grote collecte. 50% van de opbrengst is voor de collecterende club of vereniging voor nieuw speelmateriaal of bijvoorbeeld een leuk uitje met de jeugdleden. De andere helft besteedt Jantje Beton aan buitenspeelprojecten en dat is keihard nodig.

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen werken en binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Eén op de vijf kinderen speelt niet of slechts één keer per week vrij buiten. En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Spelen maakt je vrolijk en zorgt ervoor dat je open blijft staan voor de wereld. Als we heel eerlijk zijn, zouden niet alleen kinderen wat meer moeten spelen. Daarom organiseert Jantje Beton één keer per jaar een grote collecte. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op voor de clubkas van jouw vereniging en voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat er meer kinderen, meer kunnen spelen.

DSVP ondersteunt de bovenstaande tekst en roept graag de leden op om zich beschikbaar te stellen als collectant. De club is er ook bij gebaat want 50% van de opbrengst is voor de vereniging. Dit zal besteed worden aan de vele jeugdactiviteiten die de activiteitencommissie in het seizoen organiseert.

Meld je dus tijdig aan bij Dick Grootenboer, dgrootenboer64@gmail.com

Als je je hebt aangemeld krijg je verdere informatie.

Kinderen mogen ook collecteren maar kinderen tot 16 jaar moeten onder begeleiding (ouders of leiders). De begeleider mag 4 kinderen begeleiden en hij/zij kan zich legitimeren.

Het bestuur ziet de aanmeldingen met belangstelling tegemoet!

Deel dit bericht:
Dick GrootenboerCollecteren voor Jantje Beton