Vertrouwenscommissie

De vertrouwenscommissie is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die opmerkingen of vragen heeft over ongewenst gedrag. Te denken valt aan pesten, discriminatie of seksuele intimidatie. Sporters, ouders van sporters, toeschouwers, bezoekers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur kunnen bij de vertrouwenscommissie terecht.

Zij bestaat uit:

Sandra SchillemansSandra Schillemans06 4882 4357Groepsleerkracht op een basisschool. Speelt bij DSVP in vrouwen 2 veld en vrouwen 2 zaal.
Annemieke HofmanAnnemieke Hofman-Jansen06 2426 4922Docent biologie en scheikunde in het voortgezet onderwijs. Speelt bij DSVP in vrouwen zaal 3.
Peter van LeeuwenPeter van Leeuwen06 4990 6006Adviseur bij de Sportraad Pijnacker-Nootdorp. Vóór zijn pensionering beleidsadviseur bij de gemeente Rotterdam. Oud-voetballer DSVP op het veld en in de zaal.
Jan v.d. BergJan van den Berg06 3839 8093Adviseur bij projecten in ontwikkelingslanden. Vóór zijn pensionering sales account-manager bij een bedrijf dat rozen uit Afrika invoert. Oud-voetballer en oud-scheidsrechter.

Documenten: 

 

 

adminVertrouwenscommissie