Rabobank Sponsorfietstocht 2017 Inschrijving gestart

zondag 17 sep 2017, 14:00

Sponsorfietstocht 2017

Hij komt er weer aan, de gezellige Sponsorfietstocht van Rabobank Zuid-Holland Midden! Met de Sponsorfietstocht dragen we het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Want meedoen betekent geld verdienen voor uw stichting of vereniging.

Aanmelden kan bij Dick Grootenboer: dgrootenboer@skpnet.nl of bestuur@dsvp.nl

Wat is er nou leuker dan samen met leden van je vereniging genieten van het mooie landschap, lekker koffie drinken op een terras en meedansen op de deunen van de plaatselijke blaaskapel? In 2016 hebben rond de 210 verenigingen met ruim 3.400 leden deelgenomen aan de Sponsorfietstocht.
Zet zondag 17 september alvast in de agenda.

Gebruik het promotiemateriaal

Meedoen betekent geld verdienen! Hoe meer mensen u motiveert voor deelname aan de Sponsorfietstocht, hoe meer geld uw organisatie verdient. Download op de website zelf posters, flyers en ander promotiemateriaal om uw leden op te roepen deel te nemen. Maak er gebruik van!

Meer informatie

Alle informatie over de Sponsorfietstocht (zoals startpunten, de routes, nieuws, spelregels en voorwaarden) vindt u op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht. Bezoek deze site regelmatig en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws!

Twitter Volg ons en praat mee over de Rabobank Sponsorfietstocht via @RaboZHMidden en #RaboSFT.
We zien u en uw leden graag op zondag 17 september bij de Rabobank Sponsorfietstocht!

Een aandeel in elkaar


Deel dit bericht: