DSVP Verbouwt

zondag 11 feb 2018, 00:00

De kantine van DSVP neemt een belangrijke plaats in binnen onze vereniging. Mensen ontmoeten elkaar in de kantine, drinken en eten wat en kletsen gezellig bij. Of je nu jong of oud, jongen of meisje, ouder of coach, speler of trainer bent, de DSVP-kantine is van ons allemaal!

Om de verbouwing vorm te geven is er een bouwcommissie ingesteld. Het is hun taak om een ontwerp op te leveren en de verbouwing in goede banen te leiden.

De ontwikkelingen kun je hier volgen.
Eind 2017 is de verbouwingscommissie begonnen met het nadenken over het functioneren van de kantine en hoe deze eruit kan komen te zien. Een belangrijk onderdeel van dit “nadenken” is het praten met diverse mensen en groepen die dagelijks de kantine laten functioneren zoals het bestuur, de kantinecommissie en de schoonmaakploeg. Het eindresultaat zal moeten zijn dat de kantine weer een flink aantal jaren mee kan gaan en dat de DSVP-kantine van ons allemaal is gebleven.

Het opknappen van de kantine gaat tijd, geld en energie kosten en dit zullen we als vereniging gezamenlijk moeten opbrengen. Je steentje bijdragen kan op verschillende manieren zoals het doneren van geld, ideeën aanbrengen om geld in te zamelen, helpen bij verbouwen of helpen bij inzamelingsacties. Er zijn altijd mensen nodig dus meld je aan via het contactformulier!


Deel dit bericht: